BANANA MOON
Banana Moon ofera costume de baie, imbracaminte de plaja, lenjerie si accesorii pentru tineri dornici de a fi in pas cu moda
INFORMATII RETEA
Franciza: Banana Moon
Concept: Costume de baie
Tip Locatie: spatiu comercial
Suprafata Necesara: 60-100mp
Numar Locatii: 43 global
Tara Origine: Monaco
Zone Vizate: Orase peste 70000 loc.
Contract: Franciza / Master Franciza
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 120.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 10.000 euro
Redevente: 2% din pretul de achizitie
Taxe Mk:

Banana Moon este lider european pe piata de costume de baie si imbracaminte de plaja, cu o vechime de 20 de ani.

Locatiile vizate sunt zonele centrale ale oraselor, centrele comerciale si statiunile de la malul marii. Pentru magazinele deschise in primele doua tipuri de zone, franciza prezinta in sezonul primavara-vara, o colectie compusa din 55% costume de baie, 12% haine de plaja iar restul fiind haine, lenjerie si accesorii. In cadrul colectiei toamna-iarna, franciza prezinta oferta compusa din 55% haine de sezon , 20% lenjerie intima, 15% lenjerie de noapte si 10% accesorii.

Pretul de vanzare a produselor oferite de franciza Banana Moon este de 50-90 euro pentru produsele de plaja (costume de baie, echipament sportiv, accesorii) si 35-70 de euro pentru lenjerie, pijamale si haine de casa.

Banana Moon se vinde pe piata din Romania atat sub forma de franciza simpla, pentru o singura locatie, cat si master franciza pentru intreaga tara, pretul afisat fiind pentru franciza simpla.

Investitia pentru amenajarea unei locatii Banana Moon este intre 50000 si 100000 de euro, in functie de suprafata magazinului, aceasta incluzand amenajarea locatiei, materiale promotionale, sistem de gestiune etc. Stocul initial, per sezon, este de aproximativ 1400 de euro/mp

Redeventele sunt de 2% din pretul de achizitie a produselor de la francizor iar 2% din cifra de afaceri trebuie destinat marketingului local.