COKA CLUB
Conceptul Coka Club reprezinta franciza cea mai raspindita si cunoscuta in Italia in domeniul frumusetii, avand peste 50 de centre deschise pe tot teritoriul Italiei.
INFORMATII RETEA
Franciza: Coka Club
Concept: Salon de Bronzare
Tip Locatie: Club / Spa
Suprafata Necesara: 60 mp2
Numar Locatii: 50
Tara Origine: Italia
Zone Vizate: Ultracentral
Contract: Franciza
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 50.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 5.000 euro
Redevente: 6% din CA
Taxe Mk:

Club de infrumusetare originar din Italia, ofera servicii de bronzare folosind cele mai sigure aparate existente. Dispune de peste 40 de locatii in Italia, in Romania fiind recent deschis.

Ceea ce este cu adevarat inedit reprezinta faptul ca poti face paret dintr-un club exclusiv Inca de la momantul aparitiei conceptului CoKa Club s-a dorit diferentierea de traditional in ceea ce priveste saloanele de bronzare. Salonul are un ambient modern si placut, este utilat cu cele mai moderne aparate de bronzat. Coka

Club ofera servicii de inalta calitate, la standardele cerute de francizorul italian, personalul existent fiind deja format si instruit corespunzator.

Ceea ce este cu adevarat inedit reprezinta faptul ca poti face paret dintr-un club exclusiv Inca de la momantul aparitiei conceptului CoKa Club s-a dorit diferentierea de traditional in ceea ce priveste saloanele de bronzare. Salonul are un ambient modern si placut, este utilat cu cele mai moderne aparate de bronzat.

Coka Club ofera servicii de inalta calitate, la standardele cerute de francizorul italian, personalul existent fiind deja format si instruit corespunzator.

Folosind aparate moderne si sigure, Coka Club ofera servicii de bronzare in timp record. Coka Club – cea mai noua tehnologie in domeniul bronzarii Intrata pe piata din Romania in 2004, Coka club si-a demonstrat succesul si rentabilitatea intr-o arie neexploatata suficient, dar dorita si cautata din ce in ce mai mult de publicul roman, cea a sloanelor de bronzat.

Conform politicii AV Franchise Consulting, consultanta pentru aceasta franciza este gratuita si lipsita de orice comisioane ulterioare.