DAYLIGHT DONUTS
Daylight Donuts este un adevarat simbol al Statelor Unite ale Americii, fiind cunoscut si de restul lumii prin reteaua de francize construita la nivel international.
INFORMATII RETEA
Franciza: Daylight Donuts
Concept: Gogoserie in franciza
Tip Locatie: Magazin
Suprafata Necesara: 30-50 mp
Numar Locatii: peste 900
Tara Origine: SUA
Zone Vizate: Orase
Contract: Franciza
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 30.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 10.000 euro
Redevente: 0
Taxe Mk:

Dezvoltarea Daylight Donuts pe plan international a inceput in anul 1999, de atunci reteaua ajungand in aproximativ 65 de tari. In prezent sunt deschise peste 900 de unitati Daylight Donuts, rezultat al relatiei speciale pe care compania a stabilit-o cu consumatorii produselor sale, acesta fiind un aspect extrem de important in activitatea companiei

Faptul ca gogosile sunt un aliment extrem de indragit in SUA, tara de origine a Daylight Donuts, se vede din faptul ca acesta este al doilea aliment ca si profit pe care il produce din vanzari, la nivelul acestei tari. Acest lucru garanteaza afacerii Daylight Donuts, impreuna cu notorietatea numelui, succesul pe piata, spun cei ce administreaza afacerea.

Istoricul Companiei:

Lansata in 1954, Daylight Donuts a fost fondata de Tommy si Lucille Day in Tulsa, Oklahoma. Cei doi au lansat amestecul pentru gogosi ce a consacrat acest nume. Numele este o alaturare a numelui celor care au lansat afacerea, Day, si a cuvantului "light", cuvand potrivit pentru a descrie textura si gustul produselor Daylight Donuts.

Afacerea a fost preluata in timp de Jerry si Linda Hull, in 1977 si de catre John si Sheila Bond in 2002, cei care au continuat sa imbogateasca gama de produse oferite de Daylight Donuts.

Conceptul Daylight a patruns pe piata romaneasca in august 1998 cand Societatea Chirila Prod Com SRL a cumparat licenta de fabricatie a celebrelor donuts.

In 1999, aceeasi societate a introdus pe piata romaneasca si produsele Broaster Chicken, afacerea dupa aceea dovedindu-se deosebit de dinamica si profitabila.

In cei sapte ani de experienta, s-a cautat respectarea tuturor standardelor de calitate, produsele realizandu-se cu materie prima, ambalaje si accesorii importate direct de la Daylight Corporation Statele Unite ale Americii.

In prezent avem deschise mai multe magazine:

  • in cadrul Complexului Comercial "Bucuresti Mall", "Plaza Romania" si "City Mall" - toate din Bucuresti. Am deschis un nou magazin in cadrul Complexului Comercial "Unirea Shoping Center".
  • de asemenea, avem in franciza deschise magazine la Brasov si Galati si un magazin (tot in franciza) in Bucuresti, in zona Pietei Universitatii la pasaj.

Conditii de intrare in franciza:

Va trebui sa cumparati de la noi intreg laboratorul de donuts (pe care o importam din SUA), care costa in jur de 20.000 - 25.000 USD (aparatura poate fi noua sau second-hand). Toata materia prima pentru prepararea donuts-urilor este adusa din SUA si o procurati de la noi.

Conform politicii AV Franchise Consulting, consultanta pentru aceasta franciza este gratuita si lipsita de orice comisioane ulterioare.