FANS BETS CAFE
Franciza Fans Bets Cafe este un concept de cafenea in stil englezesc care ofera clientilor posibilitatea de a paria pe evenimente sportive, masini electronice sau pariuri City Bingo.
INFORMATII RETEA
Franciza: Fans Bets Cafe
Concept: Cafenea
Tip Locatie: Centre comerciale , stradale , zone de cartier
Suprafata Necesara: 60-80mp
Numar Locatii: 2-in curs de deschidere
Tara Origine: Anglia
Zone Vizate: Toata tara
Contract: 5 ani
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 19.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 7.000 euro
Redevente: 0
Taxe Mk: 0
Franciza "Fans Bets Cafe"
             Cea mai buna afacere in vremuri de criza :JOCURILE DE NOROC !!!!!!
              In locatiile noastre clientii au posibilitatea de a paria pe evenimentele sportive , de a viziona unul din meciurile zilei , de a juca  la una din ofertele “Loteriei Nationale “(6 din 49 , Jocker etc ), de a juca la masinile electronice cu castigurI sau de a paria la City Bingo,  beneficiind in acelasi timp de servicii de calitate de tip cafenea
             Investia totala este de aproximativ 19.000 euro si include taxa de franciza (7000 euro ) iar diferenta reprezinta cheltuielile de amenajare , de logistica si de salarizare pentru primele doua luni de functionare. 
 

"Fans Bets Cafe" in Romania 
 
       Piata din Romania primeste din ce in ce mai bine cafenelele, cu atat mai mult in cazul in care aduc si elemente de inedit asa cum oferim noi. Din acest motiv, "Fans Bets Cafe" reprezinta o oportunitate valoroasa, cu sanse multiple de dezvoltare in Romania si este UNICA cafenea in domeniu.
      Domeniul in care urmeaza sa colaboram este poate cel mai frumos mod de a castiga bani ,fiind inconjurat in fiecare zi de oameni pasionati de fotbal si sport in general .
      Riscurile sunt minime deoarece "Fans Bets Cafe" suporta plata TUTUROR castigurilor , francizatul trebuind sa suporte doar costurile de administrare ale locatiei.
     Domeniul de activitate este foarte usor de inteles si administrat .Intrega activitate se desfasoara cu ajutorul calculatorului asa ca , in orice moment intreaga activitate poate fi urmarita , evaluata si administrata cu o foarte mare usurinta , de oriunde din tara, avand garantia transparentei totale contabile si administrative.

Locatie 
 
           Pentru a deschide o locatie "Fans Bets Cafe" este nevoie de o locatie in suprafata de 60-80 mp amenajata dupa standardele noastre. Acest spatiu trebuie amplasat intr-o zona de promeneda sau in cartierele aglomerate.