FEREASTRA SUKI
Franciza FEREASTRA SUKI isi propune sa atraga intr-un parteneriat de succes potentialii colaboratori carora sa le ofere sansa de a-si dezvolta propria afacere intr-o asociere pe termen lung.
INFORMATII RETEA
Franciza: Fereastra Suki
Concept: Showrom Termopane
Tip Locatie: Birou
Suprafata Necesara: 15-20 mp
Numar Locatii: 13
Tara Origine: Romania
Zone Vizate: Toata Tara
Contract: Franciza
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 2.600 euro
nfo
Taxa Franciza: 2.600 euro
Redevente: 0
Taxe Mk:

Francizorul SUKI pune la dispozitia viitorului sau partener francizat un concept cu totul inedit de showroom - SUKI BOX, dotat cu mostre relevante, soft profesional de ofertare, aparatura IT, materiale publicitare si obiecte promotionale menite sa faciliteze procesul de vanzare; partenerul francizat SUKI are misiunea de a organiza si desfasura activitatea de comercializare a diferitelor modele de ferestre si usi PVC.

Partenerul francizat SUKI va avea ca principale responsabilitati: activitatea de ofertare, contractare si vanzare catre clientul final a diferitelor modele de ferestre si usi PVC, fiind in contact permanent cu diferitele profiluri de clienti si raspunzand cu promptitudine la solicitarile acestora. Partenerul francizat SUKI va primi o cota parte din volumul de vanzari realizate catre clientii regionali.

Viitorii francizati SUKI trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte:
- persoane dinamice, ambitioase, cu experienta in domeniul vanzarilor; intreprinzatori cu dorinta de a reusi in propria afacere; buni vanzatori, gata sa accepte noi provocari; profesionisti capabili sa gaseasca cele mai bune solutii pentru clienti.

Taxa de intrare in reteaua de franciza variaza intre 2000 - 2600 euro, in functie de zona de amplasare a SUKI BOX-ului si potentialul acestuia. Cu exceptia taxei de intrare in reteaua de franciza, pentru viitorul partener francizat SUKI contractul nu mai prevede si alte costuri de start-up relevante.