FITOSICA
Fitosica este una dintre cele mai dezvoltate retele de gogosarii din Romania, avand in prezent peste 20 de locatii in franciza.
INFORMATII RETEA
Franciza: Fitosica
Concept: Gogoserie in franciza
Tip Locatie: Chiosc / Rulota / Stand
Suprafata Necesara: 10mp
Numar Locatii: 20
Tara Origine: Romania
Zone Vizate: Orase / Centre Comerciale
Contract: 1 an
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 3.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 0 euro
Redevente: 0
Taxe Mk:

Franciza a intrat pe piata cu o reteta noua de gogosi, cu ingrediente special alese si retete de toppinguri proprii. De asemenea, prin utilajul de prajire, aceasta a inovat sistemul de producerii al gogosilor, prin automatizarea intregului sistem de turnare a formei gogosii, introducere in baia de ulei, rotire gogosilor in aceasta si extractia gogosilor din ulei la timpul potrivit. Banda de productie este atomata si nu necesita interventia omului, decat pentru adaugarea ingredientelor si colectarea gogosilor gata facute.

 

Aceasta taxa include:

- dreptul de folosire a marcii Fitosica
- utilajul de gogosi cu garantie
- planul de amenajare a gogosariei
- instruirea angajatilor
- suport de marketing pentru maximizarea vanzarilor
- service pentru utilaj

 

Francizorul nu percepe nici un fel de redevente, iar pentru pastrarea brandului si calitatii Fitosica, ingredientele si topping-urile necesare producerii gogosilor sunt furnizare de francizor. De asemenea va sunt oferite si caserolele pentru gogosi, personalizate Fitosica, materialele promotionale si toate materialele de care este nevoie pentru vanzarea si promovarea brand-ului.

Costul de intrare in franciza contine si utilajul mai sus mentionat.

Trebuie tinut cont de faptul ca Fitosica vinde un desert, iar locatiile cele mai potrivite pentru aceasta sunt zonele comerciale, zonele de terase, cafelenel sau zonele de promenada.

Marja de profit este mare iar investitia se amortizeaza in timp foarte scurt.