GUIDE2ROMANIA
Guide2Romania ( www.guide2romania.info) este portal web despre Romania, o sursa completa de informatii pentru locuitorii si vizitatorii României.
INFORMATII RETEA
Franciza: Guide2Romania
Concept: Guide2TheWorld
Tip Locatie: Birou dotat complet
Suprafata Necesara: 20-25 m2 (minim)
Numar Locatii: peste 50
Tara Origine: UK
Zone Vizate: toate judetele tarii
Contract: parteneriat- 1 an de zile-
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 2.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 2.000 euro
Redevente: conform anexa contract ( castig aprox. 75 % din vanzari)
Taxe Mk: n/a
Guide2Romania (www.guide2romania.info) este portal web despre Romania, o sursa completa de informatii pentru locuitorii si vizitatorii României. Indiferent daca planificati un tur alunui oras sau cumpararea unei proprietati sau doar sa va bucurati de tot ceea ce România va ofera, Guide2Romania chiar este tot ceea ce trebuie sa stiti! Guide2Romania reuseste sa cuprinda stiri si evenimente din România, precum si informatii despre tara incluzând ghidurile oraselor, locuri de vizitat, restaurante si baruri. Avem o agenda plina de afaceri , precum si foarte populara sectiune “Orice”. Echipa noastra de bloggeri ofera, de asemenea, o  introspectie unica  a României din perspectiva proprie.

Guide2Romania este primul si cel mai de seama site al comunitatii. Suntem unici în România pentru ca acoperim întreaga tara. Vizitatorii nostri profita de înscrierea gratuita astfel încât ei pot participa la discutiile de pe blog  putând posta si reclame. Ei pot de asemenea încarca si actualiza propriile evenimente si nu doar atât. Am integrat facilitatea  unei retele sociale, completa în site-ul nostru pentru a le permite membrilor nostri sa-si formeze propriul lor grup de interes. Agentii de publicitate vor putea utiliza aceasta caracteristica pentru a putea comunica direct cu potentialii clienti prin crearea  grupurilor proprii.
Guide2Romania este întotdeauna inovativ si incitant. Noi actualizam informatiile considerabil în fiecare zi si acoperim toate zonele oraselor , cuprinzator , astfel încât nu e niciodata nevoie sa cauti în alta parte. De asemenea , aceasta înseamna mai multe pagini care fac referire la motoarele de cautare , conducând traficul regulat spre site.

           Oferim mai mult continut pentru vizitatorii nostri decât concurenta. Foarte simplu , vizitatorii nostri petrec mai mult timp pe site-ul nostru , clientii nostri beneficiaza de  publicitate prin multe vizualizari de pagina si o mult mai buna valoare pentru banii lor. 

            Suntem interesati de a gasi partneri pentru fiecare judet al Romaniei pentru dezvoltarea francizei in zona de provenienta. Partnerul nostru trebuie sa detina un spatiu birou de minim 20 mp, acest spatiu sa fie complet dotat ( internet, telefon si fax) si sa aiba personalul necesar ( minim o persoana pentru birou si una pentru vazari pe teren). Partenerul nostru va avea exclusivitate pe judetul/zona respectiv(a).