HOVERLAND
HOVERLAND PARK SRL, importator autorizat al celor mai mici Hovercraft-uri din lume produse in Australia, detinator al marcii inregistrate HOVERLAND pentru parcuri de distractie cautam distribuitori al acestei Franchize unice in lume.
INFORMATII RETEA
Franciza: Hoverland
Concept: Franciza
Tip Locatie: Spatiu
Suprafata Necesara: 500-1000
Numar Locatii: 2
Tara Origine: Romania
Zone Vizate: Toata tara
Contract: 1 an
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 15.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 0 euro
Redevente: 300/luna pentru 1 an
Taxe Mk:

Tematica unui astfel de parc este cea de a oferi senzatia de plutire sau zbor la joasa inaltime, in orice amplasament care are potential comercial, cat de mic ar fi acesta. Este necesar ca acel amplasament sa fie delimitat si imprejmuit cu un gard de lemn sau material plastic si fara gropi sau denivelari de orice natura.

Hovercraft-urile noastre functioneaza doar pe suprafete uscate si netede din beton, asfalt, gresie sau lemn. Nu pot functiona pe iarba, gheata, zapada, apa, nisip, noroi sau pe suprafete umede.

Pista propriu-zisa nu trebuie sa fie delimitata ca la Karting. Hovercraft-urile se pot deplasa liber, free-style, mai multe in acelasi timp. Ele se pot ciocni usor intre ele, materialul din care sunt fabricate fiind incasabil.

Un astfel de mic Parc de Distractie prezinta atractie mai ales pentru tineri si in mod special pentru copii intre 7 si 16 ani. Vehiculele nu prezinta pericol si se manevreaza foarte simplu, in mod natural, asemanator Ski-urilor sau Skate-board-urilor, invatarea tehnicilor de manevrare se face inaintea intrarii pe pista, in cateva secunde.

Pentru a deschide un astfel de Parc de Distractii, este necesar un spatiu bine amplasat, cu vad comercial, de cateva sute de metri si un minim de trei Hovercraft-uri.