LYONESS - BANI INAPOI LA FIECARE CUMPARATURA!
Lyoness este o societate de cumparaturi, independenta, internationala, interconectata printr-un card de fidelitate prin care clientii beneficiaza de Bani inapoi la fiecare cumparatura
INFORMATII RETEA
Franciza: LYONESS - Bani inapoi la fiecare cumparatura!
Concept: Discount la cumparaturi
Tip Locatie: Nu necesita
Suprafata Necesara: 0
Numar Locatii:
Tara Origine: Austria
Zone Vizate: Toata Tara
Contract: CGA
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 2.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 2.000 euro
Redevente: 0
Taxe Mk:

Pentru cei care doresc o afacere

Noi, cei din Lyoness, ne considerăm o societate de cumpărături. Acest lucru ne dă forţă şi ne face mai puternici. Împreună reuşim să creăm o valoare adăugată şi îi ajutăm pe toţi membrii să beneficieze de avantaje.
 
Viziunea noastră
  • Mai mult timp pentru viaţă
  • Independenţă financiară
  • Venit suplimentar
  • Cel mai utilizat card pentru clienţi din Europa
  • Cea mai mare reţea  comercială şi de clienţi la nivel internaţional
 
Filozofia noastră
 
Lyoness este o întreprindere internaţională independentă, care se concentrează pe deplin pe interesele clienţilor  şi partenerilor Cashback. Încrederea şi umanitatea împreună cu competenţa şi simpatia sunt valori centrale Lyoness.
 
În momentul de faţă se dezvoltă o reţea strategică de comercianţi şi de clienţi, care printr-o colaborare pozitivă  le oferă oamenilor un viitor mai bun “ Puterea de cumpărare intră în mişcare”.
 
 
Pentru cei care detin o afacere

Aveți un produs sau oferiți un serviciu – Lyoness are clienții.

Un grup de clienți la nivel internațional, care prin metoda clasică de reclamă și forța marketingului de recomandare crește în permanență, caută consecvent parteneri Lyoness Cashback pentru a face cumpărături la aceștia. Participați la acest consum (ofertă de servicii) și asigurațivă creșterea rulajului.
 
Clienți fideli – cel mai valoros beneficiu pentru o firmă.
 
A câștiga clienți noi, a activa clienții vechi sau a menține clienții existenți este astăzi o mare provocare, mai ales în vremuri de scumpire, diminuarea puterii de cumpărare, presiunea concurenței și a clienților cu mai multe opțiuni de cumpărare. Loialitatea clienților va fi întărită atunci când, nu numai când vă mulțumiți clienții, ci îi și entuziasmați.
 
Exact aceste componente definesc inteligentul program de fidelizare al clienților Lyoness. Un concept echilibrat cu elemente fidele emoționale le asigură avantaje în comportamentul de cumpărare al clienților dvs.
 
 
Pentru mai multe detalii, completati formularul de mai jos si vizitati www.lyoness.ro