LEADER MOBILE
LEADER MOBILE este o societate de servicii de marketing și comunicare prin intermediul telefonulul mobil.
INFORMATII RETEA
Franciza: Leader Mobile
Concept: Agentie de Publicitate
Tip Locatie: Birou / Home Office
Suprafata Necesara:
Numar Locatii: 180
Tara Origine: Italia
Zone Vizate: Toata Tara
Contract:
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 9.500 euro
nfo
Taxa Franciza: 9.500 euro
Redevente: 0%
Taxe Mk:

 Cu peste 120 de agenții  in  Italia și 60 în Spania, România, Moldova, Mexic și Portugalia, Leader Mobile este primul network internațional de agenții specializate în servicii de mobile marketing.

1. O PIAȚĂ ÎNTR-O PUTERNICĂ EXPANSIUNE
Viitorul promite bine! Alegerea cu atenție a pieței în care începi o afacere este fundamentală pentru garantarea perspectivelor de dezvoltare ale propriei activități.
Devenind profesionist în mobile marketing, ai posibilitatea de a lucra într-un sector nou aflat într-o puternică creștere.
... ne așteptăm la o creștere a acestui sector cu 30-40% anual, până în 2013.
(după Il Sole 24 Ore)

Simplu: toți utilizăm SMS-ul!
Economic: o campanie de mobile marketing prin SMS, costă mai puțin față de alte campanii de comunicare, timpul necesar pentru a implementa o astfel de campanie fiind foarte redus.
Direct și rapid: SMS-ul ajunge imediat la destinatar, în orice moment și oriunde s-ar afla acesta.
Difuzare masivă: practic, toți citesc un SMS recepționat.
Efect viral: SMS-ul generează fenomenul de "efect viral" ce garantează o difuzare mai amplă a mesajului expediat, permițând și informarea altor persoane diferite de destinatarii direcți.

2. FORMARE ȘI ASISTENȚĂ CONTINUĂ
Nu ești niciodată singur! Leader Mobile îți transferă competențele necesare pentru demararea activității tale cu profesionalism. Sunt prevăzute, Mastere de formare înainte și după deschidere, reuniuni zonale, întâlniri naționale și internaționale, consultanță și asistență tehnico-operativă constantă.

3. NICIUN ROYALTY
Câștigurile tale sunt nete! Franciza noastră prevede absența totală a redevențelor (royalties): nici o sumă, fixă sau procentuală, nu este reținută de casa mamă din sumele facturate de francizant.
Câștigurile sunt nete, acest aspect nefiind de neglijat de către cei ce doresc înceapă o activitate în franciză.


4. CEL MAI BUN PREȚ DE ACHIZIȚIE
Cu noi ești Leader! Mulțumită parteneriatului cu principalii operatori de telefonie, Leader Mobile este primul grup de achiziție din Europa. Aceasta garantează afiliaților noștri achiziționarea de servicii la cel mai bun preț, beneficiiind de „economia de scară" la care ar fi imposibill ajungeți individual.

5. PERMANENTA MODERNIZARE A SERVICIILOR
Credem în tine! Leader Mobile este într-o continuă modernizare. Serviciile oferite de Leader Mobile sunt și vor fi din ce în ce mai performante! Ultimul serviciu de care vor beneficia clienții Agențiilor Leader Mobile este brandul mondial, marcă înregistrară a companiei: Fidelity Point ( www.fidelitypoint.net).Leader Mobile a făcut din mobile marketing propriul "business heart". Bazându-se pe o rețea în franciză foarte bine structurată, pe un know-how calificat și pe platforme tehnologice performante, compania tinde către cucerirea unei cote de 30% din piață, până în 2014.

A face parte din rețeaua noastră în franciză, înseamnă beneficiezi de experiența achiziționată, prin gestionarea propriei Agenții, a celorlalți afiliați.

După cum ştiţi, în ultimii ani, mesajele SMS au început câştige tot mai mult teren ca mijloc de comunicare de marketing, datorită numărului din ce în ce mai mare de deţinători de telefoane mobile şi a costurilor de promovare reduse.

În plus, rezultatele unei campanii de marketing prin SMS sunt cu mult mai bune decât în cazul metodelor convenţionale de comunicare publicitară, numărul companiilor care aleg îşi promoveze produsele prin intermediul SMS-ului fiind într-o continuă creştere.

In Romania, singura companie de mobile marketing în franciză este LEADER MOBILE( www.leadermobile.ro), o franciză atestată printre modelele de excelenţă europene ce operează deja în 6 naţiuni, cu peste 180 de Agenţii. Pe piaţa românească şi moldoveană, după un an de la începerea "Proiectului Franchising Leader Mobile RO & MD" deţine deja 11 Agenţii Leader Mobile poziţionate astfel : Bucuresti (3); Braşov (2); Chişinău(1) Craiova(1); Oradea(1); Bacău(1); Suceava(1) şi Timişoara(1), obiectivul companiei internaţionale Leader Mobile fiind prezenţa în toate regiunile până în 2013 şi în toate judeţele până în 2015.
Condiţiile de intrare sunt flexibile, Leader Mobile rezervându-şi dreptul de a-şi alege cu grijă afiliaţii.
O piaţă într-o continuă creştere, formarea şi asistenţa continuă, nici un royalty, cele mai bune preţuri de achiziţie, câştigurile substanţiale pentru afiliaţi şi permanenta modernizare a serviciilor sunt doar câteva dintre argumentele ce stau la baza alegerii francizei Leader Mobile.

În prezent, Leader Mobile propune două formule de afiliere: LIGHT ( 9.500 euro) şi GOLD ( 29.000 euro), ambele oferind tot ceea ce este necesar pentru deschiderea unei Agenţii Leader Mobile în franciză.

Pentru mai multe informaţii în legătură cu franciza Leader Mobile, completaţi formularul pentru a primi materialul informativ.