NECK & NECK
Neck and Neck este o franciza de origine spaniola care se ocupa cu vanzarea de articole de imbracaminte pentru copii. Franciza a avut un succes rasunator in tara de origine iar acum este in plina expansiune la nivel mondial.
INFORMATII RETEA
Franciza: Neck & Neck
Concept: Moda pentru copii
Tip Locatie: Spatiu comercial / Mall
Suprafata Necesara: 60 mp2
Numar Locatii: peste 200
Tara Origine: Spania
Zone Vizate: orase cu peste 60.000 locuitori
Contract: 7 ani
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 75.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 25.000 euro
Redevente: 2% din CA
Taxe Mk:

In Romania, franciza Neck and Neck se vinde sub forma de Franciza sau Master franciza cu toate dreptrurile de extindere in intreaga tara.

Neck and Neck ofera o colectie extensiva si variata de haine pentru copii intre 0 si 14 ani, cu peste 800 de articole per sezon. Compania depune eforturi in a studia ultimele trend-uri in culori, materiale si design, iar modelele pot fi combinate pentru a se potrivit oricarei ocazii, se potrivesc bine si sunt confortabil de purtat.

Investitia in aceasta franciza este compusa dintr-o taxa de franciza de 25 000 euro, amenajarea spatiului e aproximativ 500euro/m2, si achizitionarea primului stoc de marfa in valoare de aproximativ 20.000 euro pentru 60 m2.

Francizorul percepe 2 % redevente lunare raportate la cifra de afaceri a locatiei.

Oportunitatea de Master Franciza:

Master Franciza ofera exclusivitate si drept de extindere pe intregul teritoriu desemnat.

Taxa de Master Franciza pentru 10 locatii este de 125.000 euro.
Din vanzarea a 9 licente de franciza (9x25.000 = 225.000) master francizorul face un profit net de 100.000 euro.

Modelul de afacere Neck and Neck ofera foarte multe avantaje francizorilor, folosind cu succes noile tehnologii in ralatia cu clientii si furnizorii. Francizatii sunt in contact direct cu sediul central, au acces direct in cadrul sistemului intern de licitare a produselor pentru noile colectii, primesc sprijin pentru a stabili preturile si a asigura profitabilitatea fiecarei locatii, iar prin sistemul de monitorizare a francizatului, compania are un timp foarte scurt de reactie pentru a veni in sprijinul acestuia.Acest model de afacere este studiat in prezent in cele mai prestigioase scoli de afaceri din lume, printre care Harvard University, Cambridge, IESE (Madrid), Instituto de Empresa (Madrid)

Compania cauta francizati care sa dovedeasca loialitate fata de brand si valorile acestuia, sa aiba o atitudine creativa si antreprenoriala, sa detina aptitudini de afaceri si de conducere a unei echipe, sa fie entuziasti, comunicativi si sa dispuna de partea financiara necesara investitiei.