PUBLIPAN
Publipan, Franciza Spaniola de mare succes, lider international in domeniul publicitatii si in sectorul pungilor ecologice din hartie, continua expansiunea sa in plan national si mondial.
INFORMATII RETEA
Franciza: Publipan
Concept: Publicitate pe punga de hartie pentru paine
Tip Locatie: Nu necesita
Suprafata Necesara: Nu necesita
Numar Locatii: 150
Tara Origine: Spania
Zone Vizate: Toata Tara
Contract: 5 ani cu prelungire fara alte taxe
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 12.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 8.000 euro
Redevente: 100 euro / luna
Taxe Mk: Nu se percepe

 Franciza Publipan proportioneaza mari profituri cu o investitie minima si raspuns rapid, si prezinta un concept inovator de afacere ce consta in a profita de pungile de hartie ecologice si biodegradabile folosite la vanzarea painii in conditii igienice, transformandu-le in suport publicitar.

Pungile vor avea imprimate anunturi publicitare si informative, publicitate 100% eficace, fiind repartizata in mana zilnic, la mii de persoane.
Noutatea este evidenta, din moment ce nu exista un suport publicitar similar si care sa fie asa de bine primit atat de public, de clienti si sa nu uitam de castigul economic al Francizatilor. Demonstratia este deja facuta de pungile Publipan care se folosesc deja in 20 de tari ale lumii: Spania, Portugalia, Romania, Costa Rica, Ecuador, Republica Moldova, Brazilia, Columbia, Panama, Venezuela, Germania, Mexic, Argentina, Peru, Franta, etc

Experienta ne-a demonstrat ca magazinele de paine nu se impotrivesc unor pungi de hartie primite gratis, economisind costurile pentru ambalajele folosite anterior si care sa fie asa bine primite sau chiar cerute de clienti.

Strategia consta si in protejarea Mediului Inconjurator, cu pungile de hartie ecologice si biodegradabile ce vor elimina pungile de plastic prin simpla inlocuire a acestora.
Punga Publipan pentru paine este reciclabila si indeplineste Normele Europene pentru Protectia Mediului Inconjurator.

Imediat dupa lansare peste Ocean, Publipan surprinde cu frenetica si accelerata sa expansiune pe plan mondial, in America Centrala si de Sud avand deja acoperire totala.

Brazilia se dovedeste a fi un mare succes avand in vedere numarul mare de locuitori si potentialul economic al acestei tari. Dupa 2 luni de la lansare erau deja active 30 de francize iar acum au depasit numarul de 100 francize.

Ca dovada a succesului, compania se poate lauda ca a reusit in 8 luni sa contracteze un numar record de 64 francize in tara sa de origine, iar in primele 2 luni de functionare in Portugalia, erau deja operative 22 francize. Acum avem acoperire totala in peninsula Iberica, activam in peste 20 tari ale lumii iar in Romania urmarim acelasi succes prin stransa colaborare cu Masterul Central din Spania.
In ultima perioada marile Companii acorda o mare atentie produsului nostru publicitar si aleg sa se promoveze, unele in mod constant, prin noul canal de comunicare media de inalta eficienta.