SRBA BROKER DE ASIGURARE REASIGURARE
SRBA este primul broker din Romania care a avut initiativa de a declansa dezvoltarea teritoriala avand ca scop final existenta cel putin a unei agentii in fiecare judet.
INFORMATII RETEA
Franciza: SRBA Broker de Asigurare Reasigurare
Concept: Broker Asigurari
Tip Locatie: Birou
Suprafata Necesara: minim 15 mp
Numar Locatii: peste 30
Tara Origine: Romania
Zone Vizate: Toata Tara, in special judetele in care inca nu este inca prezent
Contract: 2 an
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 1.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 0 euro
Redevente: 0
Taxe Mk:

Pentru a incepe o astfel de afacere este nevoie sa aveti experienta in domeniul asigurarilor sau sa aveti un partener/angajat cu experienta.

De asemenea, conform normelor CSA, este nevoie de un spatiu dedicat activitatii, de minim 15 mp, sa existe un birou, telefon, calculator si conexiune la internet.

SRBA nu percepe nicio taxa de franciza, taxa de marketing sau redeventa lunara.

Taxele legale necesare dezvlotarii activitatii sunt suportate de catre SRBA (autorizatie CSA, taxe CSA, asigurare raspundere civila profesionala). Investitia totala de cel putin 1000 euro reprezinta un minim de amenajare a spatiului si a costurilor aferente acestuia.

SRBA detine in momentul de fata cea mai avansata platforma de emitere a politelor din punct de vedere tehnologic si este singura companie din Romania care ofera gratuit tot suportul de emitere a politelor. Astfel, din platforma SRBA puteti emite electronic polite RCA de la 11 cei mai mari asiguratori de pe piata, polite PAD/facultative de asigurare a locuintei, asigurari de calatorie si polite CASCO.
In ceea ce priveste CASCO, platforma ofera un mod foarte simplu si intuitiv de introducere a datelor cat si automatizarea unor porcese cum ar fi obtinerea pretului de nou a autovehiculului pe baza datelor de identificare a acestuia.

Misiunea SRBA este aceea de a oferi in permanenta solutii optime de protectie prin asigurare clientilor nostri,  care sa ofere siguranta si securitate financiara  pe termen scurt  prin solutii de protectie si pe termen mediu si lung prin instrumente de economisire si protectie. Grija noastra sa indreapta in egala masura atat asupra persoanelor fizice cat si asupra companiilor, indiferent de dimensiunea acestora. Nu in ultimul rand, o atentie deosebita este oferita modului in care companiile de asigurari acorda despagubirile cuvenite de drept clientilor nostri.  

Strategia companiei:

  • dezvoltarea teritoriala permanenta a organizatiei prin deschiderea unei agentii in fiecare judet, pana la sfarsitul anului 2011;
  • cresterea permanenta a calitatii serviciilor oferite clientilor nostri;
  • sloganul SRBA – expertul tau in asigurari sa devina o forma de constiinta personala a fiecarui angajat si colaborator al nostru;
  • mentinerea in top 10 companii de profil axate pe retail;

Incepand din anul 2007 SRBA a devenit reprezentant oficial si exclusiv pentru Romania al Wells Fargo Global Broker Network WFGBN, cea mai mare retea de brokeri de asigurare independenti din lume coordonata la nivel mondial de catre Wells Fargo Insurance Services

In prezent, SRBA are peste 30 de birouri la nivel national si un nivel al primelor intermediate in 2010 de 30.119.000,00 lei, in crestere cu 75% fata de 2009, astfel fiind printre primii brokeri de retail din Romania.


Pentru mai multe detalii referitoare la aceasta franciza va rugam sa completati formularul de mai jos.