TERIYAKI EXPERIENCE
Teriyaky Experience este o alternativa sanatoasa a conceptului de fast-food, un concept asiatic cu servire rapida, mancarea preparata proaspat, pe loc, folosind apa in loc de ulei.
INFORMATII RETEA
Franciza: Teriyaki Experience
Concept: Fast food
Tip Locatie: Food Court, Restaurant
Suprafata Necesara: 30 - 100 mp
Numar Locatii: 2
Tara Origine: Japonia
Zone Vizate: Toata tara
Contract: Franciza
INFORMATII FINANCIARE
Investitie Totala: 65.000 euro
nfo
Taxa Franciza: 16.000 euro
Redevente: 7% din CA
Taxe Mk:

Sub sloganul „Live Light, Eat Right" (Traieste usor, mananca corect) Teriyaki Experience promoveaza la nivel mondial retetele sale sanatoase inca din 1986, cu un numar de aproximativ 130 de locatii pana in prezent si planuri de expansiune cu inca 470 de locatii in urmatorii ani.

Pentru a deschide o locatie Teriyaki, aveti nevoie de un spatiu in cadrul unui food court (30-40 mp) sau un spatiu stradal (100-150 mp) a carui amenajare va fi facuta de catre francizor.

Primele restaurante in Roamnia au fost deschise in Liberty Center si Casa Presei Libere, ambele in Bucuresti, franciza cautand parteneri in intreaga tara pentru deschiderea de noi locatii.

Pentru toate meniurile oferite, gatitul se face cu apa in loc de ulei, mancarea este preparata de fata cu clientii in doar doua minute iar majoritatea mancarurilor contin sub 10 grame de grasimi si mai putin de 600 de calorii. Meniurile Teriyaki Experience contin retete pe baza de orez si taietei, salate si sushi, combinand legume proaspete cu carne alba de pui, carne de vita, creveti sau tofu, si acoperit cu un sos la alegere, printre care si faimosul sos semnatura Teriyaki.

 

Conform politicii AV Franchise Consulting, consultanta pentru aceasta franciza este gratuita si lipsita de orice comisioane ulterioare.