Leader Mobile lanseaza Fidelity Point in Romania

adaugata pe 28 Oct 2010 12:36:22

Dupa Italia si Spania, este randul Romaniei sa inaugureze start-up-ul proiectului Fidelity Point®.
Inovativa strangere de puncte pe telefonul mobil a fost prezentata in 25 Septembrie, in cursul unei reuniuni ce a avut loc la
Hotel Capital Plaza din Bucuresti, ce a reunit titularii agentiilor din Romania.

In prezenta staff-ului Leader Mobile, sotii Adrian si Mirela Maroga, responsabili cu dezvoltarea companiei in Romania, au prezentat noul produs, evidentiind avantajele specifice pentru companiile asociate, consumatori si reteaua de afiliati. 


Fidelity Point® modernizeaza cu rapiditate sectorul strangerii de puncte, cu un sistem  prin care numarul de telefon mobil este cel ce acumuleaza punctele castigate, fara a mai fi necesare cardurile de fidelitate si alte instrumente pentru acreditarea punctelor. Asociatii, multumita logicii circuitului comercial, vor beneficia de cresterea afluentei in punctul de vanzare si de cresterea vanzarilor din partea clientilor ce aduna puncte Fidelity.

Clientilor finali le este rezervata participarea la un program de fidelizare ce le permite castigarea de premii prestigioase in functie de achizitiile efectuate de la companiile asociate la circuit. Soldul punctelor este intotdeauna la indemana, deoarece este comunicat prin SMS, direct pe telefoanele mobile ale clientilor. Fidelity Point, permite deasemenea, cumularea punctelor castigate de toti participantii ( familie, prieteni, etc.).

Incurajatoare sunt datele inregistrate in Italia de Fidelity Point, in primele sase luni de la lansarea pe piata. Place strangerea de puncte pe telefonul mobil si sunt din ce in ce mai numeroase atat companiile asociate cat si clientii inscrisi la o initiativa ce se distinge si prin timpul de livrare a premiilor... doar in 3 zile!


francize, franciza, afaceri la cheie, francizor