Noul Francize.net impreuna cu Bloombiz

adaugata pe 01 Jul 2010 16:33:28

Noul Francize.net, impreuna cu Bloombiz

Facand urmatorul pas in evolutia portalului Francize.net si a firmei de consultanta din spatele acestuia, AV Franchise Consulting, avem placerea sa va anuntam ca astazi, 1 lulie 2010, am lansat noua versiune a portalului Francize.net, cu un design mai modern si un grad mai ridicat de functionalitate, astfel incat sa putem furniza informatia de care aveti nevoie, in cel mai scurt timp.

In acelasi timp, va anuntam inceperea unui foarte important parteneriat impreuna cu Bloombiz.ro, parteneriat prin care dorim sa promovam conceptul de franciza la nivel national si sa usuram procesul de obtinere a unei francize.


Noul Francize.net

Noua versiune a portalului ofera un design modern, atragator si simplist, pentru a putea ajunge cat mai usor la informatia pe care o cautati.

Portalul prezinta un numar si mai mare de oportunitati de afaceri, atat la data lansarii cat si in urmatoarele luni. Printre noile oportunitati se enumera Nomasvello, Chipstix, Leader Mobile, Hoverland, Lyoness etc.

Calendarul targurilor de francize, prezent pe prima pagina, permite organizarea calatoriilor in scop de afaceri pentru a pentru aduce o franciza straina in Romania, prin participarea la cele mai importante targuri de francize din lume.

Francizorii beneficiaza de functii noi prin care pot intra mai usor in contact cu aplicantii cat si un modul de monitorizare avansata a progresului in procesul de consultanta a clientilor. Astfel, francizorii vor putea monitoriza momentul in care un client a fost contactat, modalitatea de contactare si progresul in procesul de consultanta.

In curand, va fi activat sistemul automatizat de informare ce va permite raspunderea cererilor de francizare in maxim cateva ore de la aplicarea prin documente si manuale de prezentare pentru majoritatea francizelor din portal.

Impreuna cu Bloombiz

De asemenea, luna Iunie a marcat inceperea unui nou parteneriat cu exclusivitate, intre Francize.net si Bloombiz.ro, unul dintre cele mai importante portaluri de afaceri din Romania, ce ofera zilnic editoriale de top semnate de cei mai cunoscuti analisti de business, cele mai importante stiri din domeniu, interviuri video cu personalitati din lumea afacerilor cat si alte informatii pentru a inspira profesionistii de business sa treaca de la idei, la actiune.

Prin intermediul acestui parteneriat a luat nastere sectiunea "Francize" din cadrul Bloombiz.ro (http://www.bloombiz.ro/director-francize), prin care vom putea oferi o informare in scare larga asupra potentialului francizei in Romania si care ofera posibilitatea punerii in contact a francizorilor cu doritori investitori.

Va invitam sa vizitati toate sectiunile Francize.net si daca aveti sugestii, nu ezitati sa ne contactati.francize, franciza, afaceri la cheie, francizor