Quasi Pronti porneste dezvoltarea francizei portugheze si in Romania!

adaugata pe 01 Jun 2010 22:57:29

Intrata in Romania in anul 2008, Quasi Pronti este franciza momentului, cu o baza de clienti in dezvoltare si cu rezultate financiare in crestere.

In urma unui numar mare de cereri din partea clientilor pentru deschiderea de mai multe locatii, aceasta a decis oferirea afacerii pentru Romania si in sistem de franciza.

Oferind o gama speciala de produse sanatoase, gatite in fata clientilor in doar 2 minute, cat si costuri mici de intrare in franciza, aceasta afacere permite recuperarea investitiei chiar si in 8 luni de la deschiderea locatiei.

Investitia initiala se ridica la valoare de 35000 euro, iar impreuna cu amenajarea locatie duce la 45000 de euro sau mai mult, in functie de marimea aceasta.

Printre avantajele oferite de francizor se numara tehnologia de preparare a mancarii in sub 2 minute, instruirea personalului, sprijin continuu pentru dezvoltarea afacerii, suport si materiale pentru promovarea acesteia, parteneriate strategice pentru obtinerea materiei prime la un pret preferential etc.

Quasi Pronti este un concept nou, ceva deosbeit, este o alternativa la restaurantele fast-food traditionale.
Pentru mai multe detalii vizitati pagina francizei pe www.francize.net si contactati unul din consultantii nostrii completand formularul de pe pagina acesteia.francize, franciza, afaceri la cheie, francizor