Targuri internationale, noi francize pentru Romania

adaugata pe 25 Feb 2010 12:33:15

Avem deosebita placere sa va informam ca in urmatoarele doua luni, consultantii nostri vor participa la targurile de francize de la Londra (19-20 martie) si Roma (16-18 aprilie).

Ambele targuri sunt la nivel international si numara peste 100 de francizori fiecare expozanti deja confirmati. La aceste targuri vor fi prezente ultimele trend-uri in materie de afaceri in franciza, medele de afaceri care au rezistat in situatia economica din ultimii doi ani si chiar concepte care au aparut pe perioada de recesiune, profitand de aventajele oferite de aceasta.

Misiunea noastra la aceste targuri este de a identifica francizele cu potential de dezvoltare, pentru aceasta perioada in Romania, si pentru a creea conditiile prielnice aducerii aceste francize la noi in tara.

Astfel, daca doriti sa aduceti o master franciza in Romania, va invitam la o intalnire in perioada imediat urmatoare pentru a determina ce francize reprezinta interesul dumneavoastra. In acest mod, vom putea merge la targ cu temele stabilite impreuna, incercand sa contactam cat mai multe francize din aria de interes.

A avea o master-franciza pe Romania inseamna a avea intreaga idee si reteta de afacere la dispozitie, cu exclusivitate pe tara, ca si cum dumneavoastra ati fi inventat conceptual pentru Romania. Fiind proprietarul acestei francize, aveti dreptul de a subfranciza pe piata locala, si anume de a vinde francize altor investitori, extinzand reteaua utilizand banii si implicarea altora, incasand taxa de franciza initiala si, dupa caz, redevente viitoare.

Detinand o master franciza, in loc sa cumparati dumneavoastra franciza de la un master-francizor local, acum veti putea fi cel care vinde franciza altor investitori.

Daca sunteti interesat de o master franciza sau de targurile de anul acesta, nu ezitati sa ne contactati din pagina noastra de contact sau la datele pe care le aveti deja.francize, franciza, afaceri la cheie, francizor